Workshops

Met meer dan tien jaar ervaring verzorg ik workshops op maat aan bedrijven en scholen op verschillende leerniveaus   voor basis-, voortgezet-, speciaal- en hoger onderwijs. 

Ik vind het ontzettend leuk om mensen enthousiast te maken voor kunst en cultuur én over een stuk van zichzelf wat ze misschien nog niet eerder hadden aangeraakt. Ik ben breed onderlegd en schakel gemakkelijk tussen kunst- en cultuurvormen waardoor de workshops energiek, educatief en uitdagend blijven. 

Naast de technieken besteedt ik in mijn zijn workshops ook altijd aandacht aan de verdere contexten waarin je de kunstvormen kunt zien en daardoor beter zult begrijpen.

Ik verzorg onder andere workshops Graffiti, 3D-streetart, tekenen, schilderen, spandoeken maken én bedenk ook op maat gemaakte workshops welke passend zijn bij specifieke leerthema's. 

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via email of telefoon. Ik ben tevens aanbieder bij CJP, Akte2 en Kunstkade die kunst- en cultuureducatie aanbieden aan jongeren.