Workshops

Met meer dan tien jaar ervaring verzorg ik verschillende workshops op maat aan bedrijven en scholen op verschillende leerniveaus. Vooral de workshop 3D-schilderen en de workshop graffiti & streetart heb ik al vele malen mogen verzorgen voor het  basis-, voortgezet-, speciaal- en hoger onderwijs. Ook heb ik tekenlessen gegeven voor het Centrum Voor Talent Ontwikkeling van Kunstkade. 

Ik vind het ontzettend leuk om mensen enthousiast te maken voor kunst en cultuur én over een stuk van zichzelf wat ze misschien nog niet eerder hadden aangeraakt. Ik ben breed onderlegd en schakel gemakkelijk tussen kunst- en cultuurvormen waardoor de workshops en lessen energiek, educatief en uitdagend blijven. 

Naast de technieken besteedt ik in mijn workshops ook altijd aandacht aan de verdere contexten waarin je de kunstvormen kunt zien en daardoor beter zult begrijpen.

Ik verzorg onder andere workshops Graffiti, 3D-streetart, tekenen, schilderen, spandoeken maken én bedenk ook op maat gemaakte workshops welke passend zijn bij specifieke leerthema's. 

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via email of telefoon. Ik ben tevens aanbieder bij CJP, Akte2 en Kunstkade die kunst- en cultuureducatie aanbieden aan jongeren. 

 

Hieronder staan impressies van verschillende workshops en lessen. 

Korte video-impressies diverse workshops.

      Workshop 3D / Trompe L'oeil.  

 Workshops 3D / trompe L'oeil schildering

 Workshops Graffiti / Streetart

Diverse workshops op maat