Workshops

Met meer dan tien jaar ervaring verzorgt Lj workshops op maat aan bedrijven en scholen op verschillende leerniveaus   voor basis-, voortgezet-, speciaal- en hoger onderwijs. 

Lj vindt het ontzettend leuk om mensen enthousiast te maken voor kunst en cultuur én over een stuk van zichzelf wat ze misschien nog niet eerder hadden aangeraakt. Lj is breed onderlegd en schakelt makkelijk tussen kunst- en cultuurvormen waardoor de workshops energiek, educatief en uitdagend blijven. 

Naast de technieken besteedt hij bij zijn workshops ook altijd aandacht aan de verdere contexten waarin je de kunstvormen kunt zien en daardoor beter zult begrijpen.

Lj verzorgt onder andere workshops Graffiti, 3D-streetart, tekenen, schilderen, spandoeken maken én bedenkt ook op maat gemaakte workshops welke passend zijn bij specifieke leerthema's. 

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u rechtstreeks contact met hem opnemen. Lj is tevens aanbieder bij CJP, Akte2 en Kunstkade die kunst- en cultuureducatie aanbieden aan jongeren.